13 augusti 2016
10:00

Sunnersta AIF P04 Vit

Referat: Roslagsbro IF 1 - Sunnersta AIF P04 Vit

Hej, här kommer en liten försenad genomgång av matchen mot Sunnersta som spelades i lördags.

Vi hade 9 taggade spelare till start denna dag, Albin, Filip, Fredrik, Hugo L, Hugo T (Målvakt), Jonte S, Ludde S, Nisse och Noel.

Innan match pratade vi om att hålla ihop våra positioner över planen samt att vi ska försöka passa bollen mycket vilket gör det svårt för motståndarna.

Matchen drar igång i ett rasande tempo med böljande spel fram och tillbaka och en massa mål, vi räknar in resultatet 4-4 efter 13 minuters spel !! Man kan säga att båda lagen var bra i anfallet men hade det lite jobbigare bakåt.
Det känns ändå som att det är vi som har koll på matchen. Kul att se två spelande lag som får utdelning för intentionen att rulla boll.
I första vilan pratar vi en del om vårt försvarspel och det gör att vi andra kan gå ifrån till 7-4 ledning, vi dominerar spelet och har de flesta chanserna.
Vi rullar boll och löper bra utan boll vilket underlättar mycket både i anfallspelet och försvarsspelet.
I tredje och sista halvleken mattas vi av lite och Sunnersta gör 2 mål de första 10 minuterna, det känns ändå som vi har koll på matchen och vi kan direkt efter Sunnerstas 7-6 mål öka på ledningen igen.

Det som var bra i denna match var inställningen, passningsspelet och att vi är löpvilliga, det vi behöver tänka på är positionsspelet när vi försvarar, kommer vi rätt där kommer vi även rätt i vårt anfallsspel.

Vi tackar Samuel för en bra domarinsats!